Syrische ‘vluchtelingen’ Alkmaar woedend omdat ze eigen toilet moeten schoonmaken

Al in oktober 2015 werd het duidelijk dat ‘vluchtelingen’ niet vluchten voor oorlog (er is immers geen oorlog in Europa, dus wat ze hier doen i.p.v. in een buurland vertoeven is helemaal niemand met hersenen duidelijk) en dat ze hier komen om van gratis geld te genieten en van gratis schoonmakers. Want zelf je toilet poetsen dat kan echt niet als je een (Syrische) ‘vluchteling’ bent…..
De bewoners van het GRATIS AZC Alkmaar zijn boos want ze worden geacht hun eigen toilet schoon te maken voorheen werd dit GRATIS voor de prinsjes gedaan door een professioneel schoonmaakbedrijf.
De Palestijnse (is er oorlog in ‘Palestina’ dan?) Ahmad is woeeeeeeeedend dat hij nu ZELF het GRATIS toilet moet schoonmaken. Zijn onderlipje “trilt van verontwaardiging”. Ook de Syrische ‘Abu Barak’, die moddervet is, is boos. Een andere Syriër zegt: “zelfs de gevangenissen in Syrië zijn beter“.
Ook zoiets: de cultuurverrijkers gebruiken geen toiletpapier maar wassen hun reet met zelf meegenomen plantenspuiters en gieters, “het water, met strontresten en al, verspreidt zich over de hele ruimte” en dus slaat een penetrante lucht je tegemoet en zitter er op de wanden vliegen…..

Van oktober 2015 dus, in de herhaling:

Toilet

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.