‘Vluchteling’ (20) verkracht (en ONTMAAGD) 15-jarig meisje in Nijmegen, krijgt maar 30 maanden cel van D666-rechters

Welkom welkom welkom bleren de idioten in hun ‘marhaban’ shirtjes en op Twitter zoals ‘kunstenaar’ Ben van der Wel (een PUBLIEK ACCOUNT waar hij zijn EIGEN naam met ‘trots’ publiceert) elke keer maar weer, maar ARABISCH sprekende VLUCHTELING (20) verkracht (en ontmaagd) een VIJFTIENJARIG meisje in Nijmegen! Hij krijgt hiervoor maar 30 maanden cel, en wordt uiteraard NIET uitgezet…… Hij moet een schadevergoeding van 4000 euro betalen. Bedankt D666-rechters mr. J.M.C. Schuurman-Kleijberg (voorzitter), mr. P.C. Quak en mr. J.B.J. Driessen!

En wanneer linkse mensen met PUBLIEK account worden aangesproken op het welkom welkom roepen, dan gaan ze stalken, foto’s van kinderen (en trouwfoto’s) van rechtse mensen plaatsen (en rapporteren). En dan nog denken ze dat ze moreel verheven zijn boven mensen met een rechtse mening. Maar uiteraard reppen ze met GEEN WOORD over het echte trauma: van het 15-jarige meisje wat is verkracht. Ze blijven ‘trots‘ welkom welkom roepen, en het zal ze helemaal NIKS uitmaken dat dit meisje nog gewoon een onbezorgde jeugd had kunnen hebben als deze ‘vluchteling’ niet op haar pad was gekomen om haar te verkrachten.

Nijmegen1WelkomNijmegenNijmegenNijmegennn

WELKOMWELKOM

2 Comments

  1. dapper hoor, iemand met naam noemen maar zelf anoniem blijven. sjappoo! dat soort nsb’ers heeft Nederland groot gemaakt. #not

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.