99-jarige (!) vrouw met GEWELD overvallen door 2 cultuurverrijkers in Wijhe

Daar word je dan 99 jaar oud voor in de ‘Nederlandse’ multiculturele HEL…. Een 99-jarige vrouw is op brute wijze overvallen in Wijhe door twee cultuurverrijkers:

Vandaag rond 17:15 uur heeft er een nogal laffe en brutale diefstal met geweld plaatsgevonden in Wijhe. Aan de Torenstraat werd aangebeld door twee getinte mannen van rond de 30 jaar oud. De bewoonster (99! jaar oud) deed de deur open en de mannen hebben de bewoonster aan de kant geduwd. Ze zijn vervolgens naar binnen gegaan en hebben hun slag geslagen.
Helaas hebben wij niet meer aan signalement kunnen krijgen van de bewoonster. De vrouw is nogal overrompelt, geschrokken en verdrietig! Het incident heeft veel indruk op haar gemaakt. Gelukkig is zij niet gewond geraakt.
Graag horen wij of u iets opvallends heeft gezien rond 17:15 uur in de omgeving van de Torenstraat te Wijhe. Mogelijk heeft u twee mannen op het station zien staan, ergens in een geparkeerde auto zien zitten of iets in een winkel opgevangen, toen de mannen aan het overleggen waren. Wij horen het graag!
U kunt ons dagelijks van 07:00 uur tot 23:00 uur bereiken via webcare. U kunt bellen met het landelijke servicenummer van politie, telefoonnummer 0900-8844 of als u informatie heeft en dit anoniem wilt melden, dan kunt u bellen met 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl). Het nummer dat u bij uw melding kunt vermelden is 2018439689. Wij verzoeken u om dit bericht te delen!
Ook is dit gelijk weer een reden om extra scherp te zijn op mensen die bij u aanbellen. Kent u ze niet? Verwacht u geen bezoek? Is het een vreemd tijdstip? Doe niet open! Probeer eventueel op een andere manier contact te maken met deze mensen. Als u het echt niet vertrouwd: Bel ons!

NOTA BENE: de vrouw op de foto is niet het slachtoffer uit Wijhe.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.