**UPDATE** AANSLAG in Den Haag gepleegd door SYRISCHE ‘vluchteling’

De MOSLIMterrorist die een AANSLAG pleegde in Den Haag op BEVRIJDINGSDAG: De 31-jarige man die zaterdagmiddag op drie mensen instak bij de Haagse Hogeschool in Den Haag is een ‘vluchteling’ uit Syrië. Hij had helaas een verblijfsvergunning en woonde zeker al een half jaar GRATIS GRATIS GRATIS in Den Haag, maar links blijft ‘welkom welkom welkom‘ zeggen. Zijn woning is gisteren doorzocht en er wordt onderzoek gedaan naar de achtergronden van de verdachte. BEKIJK OOK: klik klik voor de VIDEO’s waar de ‘vluchteling’ ‘allahu akbar’ roept.

Malek F. (31) de Syrische ‘vluchteling’ die zaterdag in Den Haag voor de lol drie mensen neerstak blijkt inderdaad een ‘bekende van de politie’: in februari van dit jaar sloopte hij zijn complete appartement in het centrum van Den Haag en gooide hij meubels en huisraad op straat. Dit meldt de Telegraaf. Omdat de straat bezaaid lag met de inboedel van het appartement moesten trams worden omgeleid. Malek F,. zelf stond volgens getuigen ‘uitzinnig te schreeuwen’ en klonk er harde muziek uit zijn woning. Er moest een onderhandelaar van de politie ter plaatse komen om de Syrische ‘vluchteling’ uit zijn GRATIS huis te kunnen krijgen.

Een buurtgenoot trekt een andere conclusie: ‘Als hij nu de eerste is die in Nederland een aanslag heeft gepleegd, dan zat mijn gevoel toch goed’. Afgelopen december belde de man de politie toen de 31-jarige Hagenaar op straat ‘Allahu Akbar’ liep te roepen. Kort daarna liep de man ‘opgefokt’ in de buurt van zijn huis in het centrum van Den Haag, vertelt hij. Twee maanden later, in februari, gooit de man zijn complete huisraad via het raam, de straat op. ‘Hij had luide Arabische muziek opstaan’, zegt een andere buurtbewoner. Ook toen zou hij weer constant ‘Allahu Akbar’ hebben geroepen.

Verward

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.