Syrische ‘vluchtelingen’ pesten en bedreigen blanke Christelijke kinderen

Linksgekken BLIJVEN maar ‘welkom welkom welkom‘ roepen, maar het is weer supergezellig op de scholen in Duitsland……
 “Mijn dochter werd op haar nieuwe school zo massaal gepest door moslimmeisjes dat we haar van school moesten halen om haar te beschermen”, zegt een moeder. “De reden? Ze heeft blond haar, droeg geen hoofddoek, heeft een Duits-Hebreeuwse naam en wij zijn Christenen! Ze had huilbuien en een enorme angst om naar school te gaan.”

En verder:  “Ze werd geslagen en verbaal aangevallen op weg naar school”, aldus de moeder. “De schooldirecteur zei gewoon: ‘Je dochter hoeft niet te zeggen dat ze Duits is. Bovendien kun je haar een hoofddoek geven!’ We zijn nu van school veranderd en gelukkig is het beter.”

En nog meer gezelligheid:
“Een vader van twee kinderen uit Beieren vertelt: “Vorig jaar kwamen mijn kinderen volledig ontredderd van school thuis. Mijn zoon huilde, mijn dochter keek bang. Toen ik vroeg wat er was gebeurd, zei de jongen: ‘Een leerling zei dat hij ons het hoofd zou afsnijden omdat wij christenen zijn.’” Op school werd de klacht weggewuifd, de vader moest “begrip opbrengen voor het feit dat kinderen uit Syrië het niet gemakkelijk hebben“.

Ennnnnnnnn:
“Een moeder uit Bonn vertelt dat haar kinderen bedreigd werden, hun “ouders zouden naar de hel gaan als zij niet geloven in Allah”. “Als praktiserend katholiek gaat mijn zoon naar een middelbare school, die voornamelijk wordt bezocht door kinderen en jongeren van het islamitische geloof”, vertelt een andere moeder. “Hij ervaart vaak verbale agressie van medestudenten en discriminatie van leraren die ook moslims zijn.”

Oh en Bild is een rechtsboulevardblaadje horen we de linksgekken weer roepen? Maar we hoorden ze niet toen Bild VOORAAN stond met hun ‘welkom welkom’ geroeptoeter op hun voorpagina’s?

Willkommen1Willkommen2Willkommen3Willkommen5Willkommen6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.